Marketing Clinic

Vi är en strategi-, varumärkes-, och affärs­utvecklings­byrå

Tillväxt som gör ett positivt avtryck

Att skapa positiva effekter genom tillväxt bör vara ett gemensamt mål för människor, företag och samhället i stort. När man vågar ta sig an det okända får man modet att växa. Vi ger er vägledning och förmågan att göra detta till verklighet.

Vi hjälper er att uppnå er fulla potential.

Läs Mer

Våra tjänster

Marknadsstrategi

Tillsammans med våra kunder eftersträvar vi maximal positiv påverkan. Vi hjälper er att identifiera och attrahera rätt kundsegment med hjälp av rätt värdeerbjudande, kanaler, kompetenser och marknadsåtgärder.

Läs Mer

Varumärkesstrategi

För att lyckas i en allt mer komplex och konkurrensutsatt affärsmiljö behövs en meningsfullt särskiljande positionering och ett unikt varumärke. Vi hjälper företag att växa och vinna kundernas förtroende genom att skapa affärsorienterade varumärkesstrategier och tilltalande kommunikation.

Läs Mer

Tillväxtstrategi

Vi hjälper våra kunder att förstå underliggande drivkrafter och identifiera möjligheter för tillväxt. Vi kombinerar förståelse för människan och affärerna, kartlägger och utvärderar områden för tillväxt och inspirerar och stöttar ledningsgruppen och andra seniora ledare i det förändringsarbete som krävs.

Läs Mer

Insikter och trendanalys

Insikter och strategisk trendanalys kring marknader och människor krävs för att upptäcka nya källor till tillväxt och bygga en organisation i framkant. Vi hjälper er att koppla värdefull förståelse kring människans drivkrafter till företagets beslutsprocesser för att utveckla strategier och en organisation som blomstrar i föränderliga tider.

Läs Mer

Detaljhandelsstrategi

Vi utvecklar lönsamma detaljhandelskoncept och strategier genom att kombinera kunskap om internationella trender i detaljhandeln och konsumentinsikt med lång erfarenhet av operationell expertis.

Läs Mer

Kategoristrategi och erbjudandeutveckling

Med utgångspunkt i konsument, shopper och retail definierar och utvecklar vi unika värdeerbjudanden och innovativa koncept som både driver er försäljning och kategorin i sin helhet och därmed stärker relationen med detaljisten.

Läs Mer

Utvalda insikter

Sell more peanut butter or have a larger share of breakfast?

Growth platforms are a company-wide tool for seizing opportunities beyond current categories and telling an inspiring growth story – to consumers, partners, and investors alike. We at the Marketing Clinic have witnessed how growth platforms can make a fundamental change in the way companies do business. If you want to open your eyes to a wider target market while focusing on getting results, please give us a call.

Läs mer på engelska

Lediga tjänster

Se våra lediga tjänster nedan – förhoppningsvis finns ditt drömjobb här!

    Open positions
    No jobs found

Vill du börja hos oss, men hittar inte en tjänst som passar? Kontakta oss för att presentera dig, så kan du få information om lediga jobb i förtid.