Våra tjänster

Vi hjälper nordiska företag att uppnå sin fulla potential på en global marknad.

Vi hjälper våra kunder att identifiera och utnyttja unika tillväxtmöjligheter genom att kombinera förståelse för människor och affärer med kreativitet. Våra verksamhetsområden täcker allt inom marknadsföring och strategi, vilket gör att vi kan erbjuda både individuella tjänster samt heltäckande samarbete. Ta del av mer information om hur vi kan hjälpa er att uppnå er fulla potential

Marknadsstrategi

Tillsammans med våra kunder vill vi generera maximal marknadseffekt. Vi hjälper er att identifiera och attrahera rätt kundsegment med hjälp av rätt värdeerbjudande, kanaler, kompetenser och marknadsåtgärder.

Mer information

Varumärkesstrategi

Det räcker inte längre att vara lagom. För att lyckas i en allt mer komplex och konkurrensutsatt affärsmiljö behövs en meningsfullt särskiljande positionering och ett unikt varumärke. Vi hjälper företag att växa och vinna kundernas förtroende genom att skapa affärsorienterade varumärkesstrategier och tilltalande kommunikation.

Mer information

growth strategy

Tillväxtstrategi

Att identifiera på vilken marknad vi ska konkurrera och hur vi adderar värde är grunden för tillväxt. Vi hjälper våra kunder att förstå underliggande drivkrafter och identifiera möjligheter för tillväxt. Vi kombinerar förståelse för människan och affärerna, kartlägger och utvärderar områden för tillväxt och inspirerar och stöttar ledningsgruppen och andra seniora ledare i det förändringsarbete som krävs.

Mer information

Insikter och trendanalys

Insikter och trendanalys är våra nyckelkompetenser och finns inbäddat i våra tillväxt- och varumärkesstrategier. Med insikter och trendanalys blir er verksamhet och ert varumärke motståndskraftiga, ständigt relevanta och tillgodoser kundernas föränderliga behov. På så vis kan ni ligga steget före i konkurrensen.

Mer information

Detaljhandelsstrategi

Vi utvecklar lönsamma detaljhandelskoncept och strategier genom att kombinera kunskap om internationella trender i detaljhandeln och konsumentinsikt med lång erfarenhet av operationell expertis.

Mer information

commercial practice

Kategoristrategi och erbjudandeutveckling

Med utgångspunkt i konsument, shopper och retail definierar och utvecklar vi unika värdeerbjudanden och innovativa koncept som både driver er försäljning och kategorin i sin helhet och därmed stärker relationen med detaljisten.

Mer information

Prenumerera på vårt inspirationsbrev (på engelska)

Missa inte den här samlingen av våra nya och mest intressanta insikter!

close
north