Brändi

Massamarkkinoinnin aika on ohi, ja kilpailu on globaalia. Tuotekategoriat ja myyntikanavat sulautuvat yhteen, ja vaikuttaa siltä, että loppukäyttäjien käyttäytymistä ei voi ennakoida. Epävarma ja jatkuvassa muutoksessa oleva markkinatilanne asettaa korkeat vaatimukset brändeille. Brändin menestyksen kannalta on ratkaisevan tärkeää, että se on merkittävällä tavalla erilainen ja kiteyttää asiakkailleen tarjoamansa arvon, on samalla aito ja pystyy kehittymään ajan mittaan.

Me uskomme, että vaikutuksen tekemiseen tarvitaan muutakin kuin vain brändäystä. Meille brändit merkitsevät liiketoimintaa.  Meille brändit ovat kasvutekijöitä, joiden on vastattava liiketoiminnan strategisiin tavoitteisiin vastaamalla kysymykseen ”miksi” ja lunastamalla brändilupauksen johdonmukaisesti kaikissa asiakaskohtaamisissa. Menestyneimmät brändit ymmärtävät aidosti asiakkaitaan ja tuottavat heille rohkeasti ainutlaatuista lisäarvoa.

Meidän vahvuutemme on yhdistelmä vankkaa liiketoimintaosaamista, ihmisten ymmärtämistä sekä luovaa osaamista. Autamme sinua rakentamaan merkityksellisiä erottuvia brändejä ja ainutlaatuisia asiakaskokemuksia, kestävän kilpailuedun saavuttamiseksi. Yhdessä voimme luoda tämän päivän ja huomisen voittoisat brändit.

Autamme sinua seuraavilla osa-alueilla:

  • Brändipositiointi ja brändistrategian luominen
  • Brändiportfoliostrategian luominen
  • Brändimarkkinointi ja viestintäkonseptien kehittäminen
  • Asiakaskokemusstrategian ja asiakaspalvelumallien luominen
  • Bränditutkimukset ja ‑seuranta

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö

Lisätietoja Tietosuojakäytännöstä englanniksi.