Praktiikat

Autamme pohjoismaisia yrityksiä vapauttamaan koko potentiaalinsa globaaleilla markkinoilla

Autamme asiakkaitamme tunnistamaan ja toteuttamaan ainutlaatuisia kasvumahdollisuuksia yhdistämällä markkina- ja asiakasymmärryksen luovuuteen, dataan ja teknologiaan. Praktiikkamme kattavat laajasti kaikki markkinoinnin ja strategian moninaiset osa-alueet, joten pystymme tarjoamaan tarpeisiinne yksilöityjä palveluita sekä yhteistyötä, jossa saatte kaikki palvelut yhdeltä toimittajalta. Tutustukaa palveluihimme ja näette, miten voimme auttaa teitä hyödyntämään koko potentiaalinne!

Kaupallistaminen

Kaupallinen menestys edellyttää valintojen tekemistä ja maksimaalista kaupallista suorituskykyä. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan, löytämään ja sitouttamaan oikeat kohderyhmät sekä kehittämään tarjoomaa, kanavia ja kaupallisia kyvykkyyksiä.

Tutustu tarkemmin

Brändi

Menestyäkseen muuttuvassa toimintaympäristössä ja monimuotoisessa kilpailukentässä, yrityksellä on oltava merkityksellisesti erilaistava brändi ja positiointi. Autamme asiakkaitamme pääsemään omien asiakkaidensa sydämiin luomalla liiketoimintalähtöisiä brändistrategioita ja merkityksellistä viestintää.

Tutustu tarkemmin

growth strategy

Kasvustrategia

Kasvun perustana on selkeä näkemys siitä missä toimia ja miten voittaa. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan kasvun lähteet ja määrittämään kasvustrategian, yhdistämällä ihmistuntemuksen, markkina- ja asiakasymmärryksen. Olemme asiakkaiden kumppanina myös muutoksen läpiviennissä ja johtamisessa.

Tutustu tarkemmin

Näkemys ja ennakointi

Kasvumahdollisuuksien löytämiseen ja organisaation kaupallisen osaamisen kehittämiseen tarvitaan strategista ennakointikykyä sekä syvällistä näkemystä ihmisten ja markkinoiden käyttäytymisestä. Autamme asiakkaitamme yhdistämään nämä strategian suunnitteluun, päätöksentekoon ja organisaation kehittämiseen menestyäkseen jatkuvasti muuttuvassa kilpailuympäristössä.

Tutustu tarkemmin

Tilaa englanninkielinen inspiraatiokirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, jotta et jää paitsi ajankohtaisesta tiedosta ja ainutlaatuisista näkökulmista!

close
north