Knowit ja Marketing Clinic yhdistyvät

Knowit Oyj ja Marketing Clinic Oy ovat solmineet kauppasopimuksen, jossa Knowit ostaa Marketing Clinic Oy:n ja sen liiketoiminnot Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kauppasopimus on allekirjoitettu 19. kesäkuuta 2022.

Knowit on Ruotsissa listattu yritys, joka keskittyy luomaan kestävää ja inhimillistä yhteiskuntaa digitalisaation avulla. Knowit koostuu neljästä liiketoiminnan alueesta, jotka ovat Solutions, Connectivity, Experience ja Insight. Konserni työllistää 3800 henkilöä ja se toimii kuudessa eri maassa.

Marketing Clinic on strategiaan, brändiin, digitaaliseen transformaatioon ja kaupallistamiseen keskittynyt konsultointitoimisto, joka on auttanut suomalaisia ja pohjoismaisia asiakkaitaan tunnistamaan ja toteuttamaan ainutlaatuisia kasvumahdollisuuksia. Yhdistyessään Knowit ja Marketing Clinic muodostavat vahvan, pohjoismaisen yrityksen, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan aina strategian luomisesta sen käytännön toteutukseen saakka.

”Meillä on ilo toivottaa uudet kollegamme Marketing Clinicistä meille Knowitiin. Yhdistämällä Marketing Clinicin vahvan markkina-aseman ja kaupallisten strategioiden asiantuntijuuden Knowitin laajaan osaamiseen digitaalisessa transformaatiossa, toiminnallisen tehokkuuden parantamisessa ja muutosjohtamisessa, meistä tulee entistä vahvempi kumppani sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Suomen markkinoilla tarjoamamme on täysin ainutlaatuinen kasvua tavoitteleville brändeille. Nyt voimme tukea asiakkaitamme koko matkan strategiasta sen käytännön toteutukseen saakka,” Head of Knowit Insight Carin Strindmark sanoo.

Pohjoismaisten yritysten liiketoiminnan kestävän kasvun mahdollistaminen erityisesti strategian ja brändin kirkastamisen, digitaalisen transformaation sekä kaupallisen toiminnan kehittämisen kautta on yhtiöiden yhteinen tavoite.

”Marketing Clinicin ja Knowitin yhdistäminen luo uusia mahdollisuuksia sekä asiakkaille että työntekijöille. Meillä on ollut vahva kasvumatka yrityksen perustamisesta 17 vuotta sitten. Keskusteluissa Knowitin kanssa on käynyt selväksi, että jaamme yhteisiä arvoja ja intohimon auttaa asiakkaitamme rakentamaan vahvoja, kestäviä brändejä ja kehittämään kaupallisia strategioita maailmassa, joka muuttuu nopeasti. Siksi tuntuu luonnolliselta askeleelta tulla osaksi laajempaa kokonaisuutta Knowitin kautta ja olen tästä mahdollisuudesta innoissani”, Marketing Clinicin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Catharina Stackelberg sanoo.

Marketing Clinic aloittaa tutustumaan uusiin kollegoihin heti ja yhteinen tekeminen tiivistyy syksyn aikana. Marketing Clinicin toimitusjohtaja Kati Nurminen odottaa yhdistymisen tuovan positiivisia näkökulmia kaikille osapuolille.

“Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan alati muuttuvassa maailmassa. Haluamme jatkossakin olla asiakkaidemme kasvun kumppani ja tukea toiminnan kehittämistä asiakaslähtöiseen ja vastuulliseen suuntaan – tunnistamaan uusia kasvun lähteitä sekä rakentamaan ja toteuttaman strategioita ja kaupallista toimintaa, joka palvelee niin yrityksen kuin loppuasiakkaan tarpeita ja on kestävällä pohjalla myös laajemmin. Kokemuksemme on, että asiakkaamme tarvitsevat yhä enemmän eri yksiköiden rajoja rikkovaa yhteistyötä sekä apua digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämiseen eri liiketoiminnan saroilla. Marketing Clinic ja Knowit täydentävät toisiaan hyvin ja voimme yhdessä olla entistä vahvempi kumppani asiakkaillemme. Odotamme innolla pääsevämme osaksi Knowitia, joka on jännittävällä kasvumatkalla,” toteaa Nurminen.

Lue lisää Knowitista

Lisätietoja

Tilaa englanninkielinen inspiraatiokirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme, jotta et jää paitsi ajankohtaisesta tiedosta ja ainutlaatuisista näkökulmista!

close
north