Marketing Clinic and Knowit join forces

Marketing Clinic and Knowit join forces and create a Nordic powerhouse of management consultancy, branding and digitalization. Knowit AB acquires Marketing Clinic, with a strong reputation in strategy, branding, and business development.

Read more

Unleash your full growth potential.

Att skapa positiva effekter genom tillväxt bör vara ett gemensamt mål för människor, företag och samhället i stort. När man vågar ta sig an det okända får man modet att växa. Vi ger er vägledning och förmågan att göra detta till verklighet.

Tillväxt som gör ett positivt avtryck.

Läs Mer

Våra tjänster

Marknadsstrategi

Tillsammans med våra kunder eftersträvar vi maximal positiv påverkan. Vi hjälper er att identifiera och attrahera rätt kundsegment med hjälp av rätt värdeerbjudande, kanaler, kompetenser och marknadsåtgärder.

Läs Mer

Varumärkesstrategi

För att lyckas i en allt mer komplex och konkurrensutsatt affärsmiljö behövs en meningsfullt särskiljande positionering och ett unikt varumärke. Vi hjälper företag att växa och vinna kundernas förtroende genom att skapa affärsorienterade varumärkesstrategier och tilltalande kommunikation.

Läs Mer

Tillväxtstrategi

Vi hjälper våra kunder att förstå underliggande drivkrafter och identifiera möjligheter för tillväxt. Vi kombinerar förståelse för människan och affärerna, kartlägger och utvärderar områden för tillväxt och inspirerar och stöttar ledningsgruppen och andra seniora ledare i det förändringsarbete som krävs.

Läs Mer

Insikter och trendanalys

Insikter och strategisk trendanalys kring marknader och människor krävs för att upptäcka nya källor till tillväxt och bygga en organisation i framkant. Vi hjälper er att koppla värdefull förståelse kring människans drivkrafter till företagets beslutsprocesser för att utveckla strategier och en organisation som blomstrar i föränderliga tider.

Läs Mer

Detaljhandelsstrategi

Vi utvecklar lönsamma detaljhandelskoncept och strategier genom att kombinera kunskap om internationella trender i detaljhandeln och konsumentinsikt med lång erfarenhet av operationell expertis.

Läs Mer

Kategoristrategi och erbjudandeutveckling

Med utgångspunkt i konsument, shopper och retail definierar och utvecklar vi unika värdeerbjudanden och innovativa koncept som både driver er försäljning och kategorin i sin helhet och därmed stärker relationen med detaljisten.

Läs Mer

Utvalda insikter

Winning the digital customer experience with a data-driven approach

Data-driven marketing is a more extensive concept than just number crunching or building predictive trends with AI or technical architecture. DDM helps you speak to your customers effectively by learning and evolving constantly based on accurate data from customer digital or physical footprint.

Läs mer på engelska

Lediga tjänster

    Vi har inga lediga tjänster. Kontakta oss för att presentera dig, så kan du få information om lediga jobb i förtid.

Prenumerera på vårt inspirationsbrev (på engelska)

Missa inte den här samlingen av våra nya och mest intressanta insikter!

close
north